Om oss

NORDIC TISSUE presenterades för första gången på Formexmässan i augusti 2016!
 


NYHET!
NORDIC TISSUE är stolt ny förmånsgivare till SHR:s medlemmar av
Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation!!NORDIC TISSUE® är ett nytt svenskt varumärke, grundat år 2015, som står för kvalité och omtanke för miljön.
Vi erbjuder FSC® - certifierade och klorinfria pappersnäsdukar i box med fina motiv. Boxen är gjord av återvunnet papper.

Vi älskar dessa näsdukar och målet är att våra nordiska kunder ska upptäcka bekvämligheten med pappersnäsdukar i box och att de kommer använda minst en box i sitt hem, helst en i varje rum, alltid till hands.

Det finns en box för varje stil och rum!
 

Grundare och VD

VD och grundare av NORDIC TISSUE®,
Linda Brüdigam valde att skapa den produkt hon själv länge efterfrågat i Sverige.

Efter några år boendes i USA i yngre dagar, blev jag väldigt förtjust i alla näsdukar i box som fanns överallt. Där var det vanligt med minst en näsduksbox i varje hem, ibland t.o.m. i varje rum. Dessa näsdukar fyller en väldigt praktisk funktion där man inom räckhåll kan använda en mjuk pappersnäsduk vid behov, t ex snyta små näsor, torka tårar eller för annan omvårdnad. 

Här hemma i Sverige är utbudet av pappersnäsdukar i box väldigt begränsad, och de som finns på marknaden har tyvärr väldigt tråkiga motiv. Därför skapade jag NORDIC TISSUE®, både med den praktiska funktionen men med fina och tilltalande motiv som även passar som en inredningsdetalj.

Jag som grundare tycker såklart att det är viktigt med kvalité och ett ansvarsfullt skogsbruk, därför är näsdukarna FSC® -certifierade. 
FSC® - Forest Stewardship Council står för ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människors arbetsvillkor, djur och miljö. Näsdukarna är helt klorinfria. Boxen är gjord av återvunnet papper.

Välkommen till NORDIC TISSUE! 

/Linda Brüdigam


För första gången presenterades våra fina
näsduksboxar på Formexmässan i augusti 2016!